05.12.2012 2512

• Okulumuz 1983-1984 Eğitim Öğretim yılında Denizli Sağırlar Okulu adı altında açılmıştır. Zaman içerisinde Pamukkale  Anaokulu İlkokulu ve Sanat Ortaokulu Yeşilköy İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ve son olarak 6287 sayılı kanun ile birlikte Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu adını almıştır.
  • Okulumuz;Denizli İli Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi olup şehrin her yerine ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
  • Okulumuzun üst  tarafında  Yunus Emre Ticaret Lisesi,  Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu ve İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi yer almaktadır.
  • Okul binamız Zemin+3  kat olup, Bodrum, zemin ve 1 ve 2..katta okula ilişkin derslik ve odalar bulunmaktadır. Okulumuz gündüzlü olarak eğitim vermektedir.
  • 2008 yılında deprem güçlendirmesi yapılmış olup okulun tüm bölümleri, elektirk ve su tesisatı yenilenmiştir.
  • Okulumuzdan mezun öğrencilerin bir üst kuruma devam etme oranı son üç yıl  itibariyle %90 seviyelerindedir.