Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: İşitme Engellilerin Eğitimleri konusunda bölgemizde kalitenin adı olmak.

Misyon: Özel olarak yetiştirilmiş personel ile geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemler uygulayarak uygun eğitim ortamları hazırlamak, eğitim gerektiren bireylere en iyi hizmeti vermektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Ders Başlama: 09:00 Ders Bitiş : 14:45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yieo.meb.k12.tr

Adres - SERVERGAZİ MAH. İBRAHİM CENGİZ CAD. BLOK NO 49 İÇ KAPI NO 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

Kütüphane Kitap Sayısı :1981
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Servergazi Mahallesinde yer almaktadır. Ali Aygören Bulvarı (askeri yol) bitişinde "Başak Heykel" inin hemen üzerindedir.

Ulaşım Okulumuza şehrin her yerinden belediye otobüsleri ve Yeşilköy minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez